Diensten van Studio Gusto: Mobiele websites
Home | Diensten | Mobiele websites

Mobiele websites

Even snel iets opzoeken op je mobiel. Hoe vaak gebeurt dit niet? Wat was het adres van het restaurant ook alweer? Hebben ze ook een vegetarische kaart? Tot hoe laat is de keuken open?
Uw huidige website functioneert prima, maar is waarschijnlijk nog niet optimaal voor mobiele gebruikers: lange laadtijd, beperkte weergave van de website, telefoonnummer zijn lastig te vinden.

Gebruikers van smartphones gaan anders om met online informatie dan pc-gebruikers. Ze willen snel de relevante informatie kunnen vinden. Hierbij is de soort informatie, snelheid en toegankelijkheid van de site zeer belangrijk.
Studio Gusto biedt u deze snelle en slimme oplossing: een mobiele website. Studio Gusto zet uw huidige website in een handomdraai om naar een mobiele website, speciaal toegespitst op de mobiele gebuiker.

We zorgen ervoor dat de mobiele website goed in het scherm past, snel te laden is, de route via de telefoon te zien is, reserveringen met een druk op de knop gemaakt zijn en dat de koppelingen zijn gemaakt met Twitter, Facebook, Twitter, Iens, Diningcity etc. Bovenal zal uw website hierdoor nog beter gaan scoren in Google.

Kortom, de toekomst is vandaag!


Bekijk hier onze mobiele websites portfolio© Studio Gusto 2010-2013 - All rights reserved
Twitter Studio Gusto